- Okay okay enough, get a room!

Nooot! För mig får ni gärna nästintill pussa och krama ihjäl varandra. Eller skratta ihjäl er - whatever floats your boat. Vi formar parfotograferingen enligt er och vad ni tycker om att göra tillsammans. Vill ni mysa hemma i soffan går det ypperligt eller vill ni hellre ta ett dopp vid favoritstranden eller promenera tillsammans mitt i stadsmyllret går det lika bra. Under en parfotograferingen finns det ingen anledning att hålla tillbaka kärleksförklaringarna, utan ni får visa och känna precis hur kära ni är i varandra. Ni kan försöka tänka parfotograferingen som en härlig dejt, som dessutom blir dokumenterad av ett tredje hjul, det vill säga mig. All kärlek är kärlek enligt mig och alla par och familjer kan se olika ut. Hos mig är alla välkomna och behandlas med kärlek och respekt.

parfotograf sigtuna fotograf åland fotograf sigtuna

Hur går det till?

Bokning

Kontakta mig på det sätt ni föredrar, exempelvis via bokningsformuläret här på hemsidan. Uppge era önskemål och så svarar jag er inom två vardagar med förslag på fotodatum. Fotodatumet kan alltid avgiftsfritt ombokas, om det till exempel skulle ösregna. I och med bokning tas en bokningsavgift på 20% ut, som dras av från slutfakturan. Bokningsavgiften fungerar som en delbetalning och är även en försäkran om bokat datum för både er och mig.

Förberedelse

Inför fotograferingen vill jag gärna lära känna er så att jag kan erbjuda er bästa möjliga personliga service och upplevelse. Innan fotograferingen får ni också en flersidig pdf-guide med en massa info och tips inför er fotografering. Vill ni bli fotograferade i miljö (rekommenderar vid solnedgången) ger jag förslag på olika fina platser som skulle kunna passa er, eller så fotar vi på er favoritplats eller hemma hos er, vilket kan bli minst lika mysigt och ofta även lite mindre nervöst och mer personligt.

Fotografering

Under en parfotografering ligger fokus på er kärlek för varandra och er relation. Det är aldrig något måste att titta in i kameran och le, utan fotograferingen görs på att naturligt och okonstlat sätt, och det är fritt fram att mysa, pussas och titta varandra djupt i ögonen. Jag guidar er under hela fotograferingen och ger tips och förslag på poser. Ni bestämmer vad vi gör, vi kan lika gärna fota er på ett nöjesfält som hemma i er soffa. En liten överraskningspresent till paret utlovas också efter fotograferingen.

Leverans

1–2 veckor efter fotograferingen skickar jag er ett urvalsgalleri med de bästa bilderna, där ni får välja ut era 30 favoritbilder. När ni valt ut era favoritbilder, redigeras de omsorgsfullt och slutfakturan skickas till er. Efter cirka en vecka och när slutfakturan på 80% är betald levereras de färdiga bilderna högupplösta via ett lösenordsskyddat webbgalleri, som ni även kan dela med nära och kära. Självklart finns det möjlighet att köpa tilläggsbilder, om ni vill ha ännu flera bilder.

Fina ord från kunder

"Vi kan verkligen rekommendera Lysa Photography (Linda) till de som vill ha förlovnings/bröllops/babybilder osv, tagna av en riktigt proffsig fotograf. Trots att vi båda vanligtvis känner oss rätt så stela framför kameran, så var all stelhet som bortblåst under fotograferingen med Linda. Hon fick oss att känna oss riktigt avslappnade, vilket också resulterade i väldigt fina bilder. Man tänkte inte ens på att kameran var där. Linda kan verkligen konsten att fånga känslor på bild och alla våra bilder blev väldigt genuina och inte alls konstlade. Vi kommer även i framtida fotograferingar att anlita Lysa Photography och vi kommer också att rekommendera henne åt alla våra vänner och bekanta som vill föreviga speciella stunder i livet. För oss känns det väldigt bra att vi valde att anlita en fotograf. Vi själva eller någon oprofessionell hade aldrig lyckats fånga oss så bra på bild som Lysa Photography gjorde. Tidigare har vi känt att det inte är så nödvändigt att anlita en fotograf, men nu efter att vi bestämde oss för att göra det så kan vi verkligen säga att det var värt. Det bästa var Lindas avslappnade och sköna inställning som gjorde att man verkligen kunde slappna av. En annan bra sak var att hon fick oss att prova olika poser, som vi aldrig annars skulle ha tänkt att vi skulle göra. Som att t.ex. springa mot kameran. Vi var säkra på att de bilderna skulle bli katastrofala, men det visade sig bli en av våra favoritbilder. Tusen Tack!"

- Hanna & Jacke (Vasa, Finland)

parfotograf åland parfotograf uppsala

När ska man boka en parfotografering?

Enkelt svar: När som helst, gärna redan idag. Ibland känner man att man sjunker djupare och djupare ner i soffan framför tv:n med sin partner, hur länge sedan är det man faktiskt spenderade lite kvalitetstid med varandra och gjorde något roligt? Att göra en parfotografering kan verkligen light a spark, så att säga. Dessutom är kärlek alltid värd att firas och dokumenteras. Det spelar ingen roll om ni är nyförlovade eller varit tillsammans i 20 år. Unna er en lite annorlunda, mysig stund för er själva (och mig som tredje hjul som bjuder på glädjetjut och konstiga ljudeffekter). Vi hittar på vad ni vill - besöker er favoritplats och har picknick, åker till ett nöjesfält, har pizzakalas eller fotar hemma hos er. Fokus ligger på er och er relation och vad ni tillsammans tycker om att göra. En hel del fnitter och skratt utlovas.

Vanliga frågor och svar

Vi är inte vana att stå framför kameran. Kan vi ändå boka en fotografering?

Ingen förhandskunskap behövs av att stå framför kameran. Fotograferingen gör vi på ett avslappnat och naturligt sätt, ni får helt vara er själva och jag guidar er under hela fotograferingen som ett professionellt tredje hjul. Så länge som ni är kära i varandra löser sig resten, jag lovar.

Vad ska vi ha på oss för kläder?

Den flersidiga pdf-guiden ni får innan fotograferingen innehåller massa tips om hur ni kan förbereda er inför fotograferingen och där går jag till exempel igenom klädval. Det viktigaste är dock att ni har på er något ni känner er bekväma och fina i.

bröllopsfotograf åland bröllopsfotograf uppsala

Investering parfotografering

  • Personlig support och hjälp innan, under och efter fotograferingen
  • Flersidig pdf-guide med info och tips inför fotograferingen
  • Fotograferingsavtal med alla villkor och detaljer vi kommit överens om
  • Avgiftsfri ombokning av fotodatum vid dåligt väder
  • Fotografering i miljö eller hemma hos kund
  • Upp till 1,5 h fotografering
  • 30 st omsorgsfullt redigerade digitala bilder
  • Överraskningspresent till paret

3 800 kr

  • 20% av priset betalas vid bokning och resterande 80% betalas efter fotograferingen

För fullständig info om paket, villkor och allt det goda som ingår - ta kontakt till exempel via bokningsformuläret här nedan!